LIVRAREA SI PLATA PRODUSELOR         GRATIS PENTRU COMENZI PESTE 1000 RON

                                                              

Livrare in Sibiu - FAN Curier - 25-30 ron (cost total: transport+ramburs)

                         - personal firma, la usa dvs. - taxa 10 ron

                         - ridicare personala de la sediu

Livrare in tara - FAN Curier - 30-40 ron (cost total: transport+ramburs, in localitati cu locatii FAN Curier)

Toate preturile afisate pe site sunt cu TVA inclus

Livrarea produselor se face conform optiunii dumneavoastra alese in momentul lansarii comenzii. Produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului. La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului.

 In momentul expedierii comenzii va rimitem un SMS cu nr. AWB de la curier.

Costul de livrare - Curierat Rapid ( FAN Curier)- factura emisa va contine taxa de transport si ramburs mentionata separat fata de valoarea totala a produselor. Costul de transport (include si rambursul banilor) - valabil pentru localitatile din reteaua - FAN Curier.

Pentru destinatii care nu se afla in reteaua - FAN Curier costul livrarii creste cu 1 Ron pentru fiecare KM suplimentar.

PLATA PRODUSELOR COMANDATE

Pentru a achita produsele comandate, www.alarmasupraveghere.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


MODALITATI DE PLATA

1. RAMBURS - Valoarea de achitat este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre client si se achita in urma livrarii produselor de catre curieri, plata facandu-se catre curierul care efectueaza livrarea;

2. ORDIN DE PLATA - plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. UNIC SECURITY SRL , in urma confirmarii telefonice a comenzii;

3.PERSONAL, DE LA SEDIUL FIRMEI. 

Produsele comandate se pot livra dupa confirmarea din partea bancii ca banii sunt in contul nostru (de obicei 1-3 zile). Conturile se verifica zilnic. Comanda se va anula automat de catre sistem in cazul in care plata facturii nu s-a confirmat dupa 5 zile de la efectuarea comenzii. In unele cazuri (de exemplu comenzi cu valoare mai mare de 5000 RON), pentru procesarea comenzii dvs. este necesara achitarea unui avans de cel putin 25% din valoarea comenzii.

In situatiile neprevazute si neplacute in care produsele platite nu mai pot fi livrate deoarece nu se mai afla in stoc (sau alte motive), va vom returna banii platiti in cel mai scurt timp posibil.

Site-ul  www.alarmasupraveghere.ro este detinut de S.C. UNIC SECURITY SRL cu sediul in Sibiu, str. C. Darwin nr. 21, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J32/493/2008, CUI: RO23554315.

www.alarmasupraveghere.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face numai pe baza comenzilor primite prin email sau telefon.
Preturile produselor afisate pe www alarmasupraveghere.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (19%) (taxa pe valoare adaugata)
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

S.C. UNIC SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul alarmasupraveghere.ro fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul alarmasupraveghere.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Termeni de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania SC UNIC SECURITY SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania SC UNIC SECURITY SRL

Intregul continut al acestui site www.alarmasupraveghere.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea UNIC SECURITY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC UNIC SECURITY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC UNIC SECURITY SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC UNIC SECURITY SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Compania SC UNIC SECURITY SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie .

www.alarmasupraveghere.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.alarmasupraveghere.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC UNIC SECURITY SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 


Viziteaza magazinul Alarmasupraveghere.ro pe ShopMania