INSTALAREA ECHIPAMENTELOR

Instalarea echipamentelor este pentru noi o activitate ce implica responsabilitate, simtul estetic, rapiditate, eficienta si nu in ultimul rand respectul fata de spatiul lucrativ. Asiguram instalarea si punerea in functiune a oricarui sistem indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. Instalrea echipamentelor se face conform cerintelor IPJ, unde este cazul, sau conform indicatiilor specialistilor nostri. Eficienta sistemului de securitate depinde si de instalarea corecta a echipamentelor, nu doar de caracteristicile acestora. Astfel, in urma discutiilor cu clientul si conform indicatiilor specialistilor nostri se ia solutia cea mai optima pentru instalarea si functionarea corecta a sistemului. Efectuam deplasari si in tara.

MENTENANTA / SERVICE  SI SUPORT TEHNIC

Echipa noastra este acolo unde este nevoie! Oferim mentenanta, service si suport tehnic clientilor pe parcursul celor 24 de luni de garantie, precum si la cerere, prin incheierea CONTRACTELOR DE SERVICE / MENTENANTA, PRESTARI SERVICII -CONSULTANTA TEHNICA, pe o perioada de minim 1 an de zile.

Putem veni in sprijinul dumneavoastra cu montaj / service pe urmatoarele domeniii:

Calitate si echipamente la standarde europene (DSC, CERBER, PARADOX, BENTEL, COMMAX, ELECTRA, GENWAY,  SONY, AVTECH, TOPICA, COMPUTAR, INTOTECH, ELMES, NICE, ETC).

Asiguram instalari / service in toata tara.

Pentru o ofertă detaliata, vă rugăm CONTACTATI-NE


 Viziteaza magazinul Alarmasupraveghere.ro pe ShopMania