Despre noi

Suntem o echipa tanara, care promoveaza preventia infractiunilor in proprietatile private si cele comercial-industriale, institutionale etc. In acest sens oferim urmatoaarele servicii:

VANZAREA DE ECHIPAMENTE en detail/en gros. In procesul de comercializare a echipamentelor si accesorilor oferim recomandari de specialitate pentru obtinerea de solutii adecvate nevoilor specifice formulate de clienti, precum si suport in alegerea echipamentelor. Echipamentele si accesoriile comercializate de noi sunt conforme standardelor europene si agreate de IPJ. Oferim mereu tehnologie si tehnica noua, de ultima generatie, insotita de garantie - 24 de luni. Comercializam cartele optice (cu cod de bare) de acces marca ELECTRA ICPE  precum si orice model de TAG-uri. La comanda aducem orice tip de echipament. Comercializam produse ale celor mai cunoscute si eficiente companii internationale.

INSTALAREA ECHIPAMENTELOR.  Instalarea echipamentelor este pentru noi o activitate ce implica responsabilitate, simtul estetic, rapiditate, eficienta si nu in ultimul rand respectul fata de spatiul lucrativ. Asiguram instalarea si punerea in functiune a oricarui sistem indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. Instalrea echipamentelor se face conform cerintelor IPJ, unde este cazul, sau conform indicatiilor specialistilor nostri. Eficienta sistemului de securitate depinde si de instalarea corecta a echipamentelor, nu doar de caracteristicile acestora. Astfel, in urma discutiilor cu clientul si conform indicatiilor specialistilor nostri se ia solutia cea mai optima pentru instalarea si functionarea corecta a sistemului. Efectuam deplasari si in tara.

MENTENANTA / SERVICE  SI SUPORT TEHNIC.  Echipa noastra este acolo unde este nevoie! Oferim mentenanta, service si suport tehnic clientilor pe parcursul celor 24 de luni de garantie, precum si la cerere, prin incheierea CONTRACTELOR DE SERVICE / MENTENANTA, PRESTARI SERVICII -CONSULTANTA TEHNICA, pe o perioada de minim 1 an de zile.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din personal tanar, instruit in centre autorizate si avizat de catre IPJ in instalarea sistemelor de securitate. Suntem mereu informati cu progresul tehnologiei si modificarile legislative din domeniu. Oferim promptitudine, eficienta si seriozitate.

Sisteme de securitate rezidentiale, comerciale, industriale

SISTEM DE ALARMARE LA EFRACTIE - este un sistem proiectat sa semnalizeze acustic si vizual intruziunea unei persoane neautorizate intr-un spatiu  rezidential, comercial, industrial etc. Instalarea si setarea corecta a sistemului permite avertizarea pe telefonul mobil in cazul efractiei. De asemenea puteti afla starea sistemului de securitate in orice moment, daca aveti la dispozitie un dispozitiv conectat la internet.

SISTEM DE CONTROL ACCES - Interfonul, varianta cea mai simpla. Acest sistem permite controlul persoanelor in spatiul rezidential, comercial, industrial, prin blocarea usii si acces limitat prin card-control. Sistemele mai complexe ( acces-pontaj) ajuta la un control riguros al personalului angajat. Cu acest tip de sistem puteti controla, limita, verifica activitatea fiecarui angajat. Dumneavoastra hotarati cine intra si cine iese in/din spatiul privat.

SISTEM DE SUPRAVEGHERE CU CIRCUIT INCHIS - este un sistem de supraveghere video  folosit pentru inregistrarea evenimentelor intr-un anumit spatiu definit de dvs. Acest sistem permite supravegherea locuintei, afacerii, persoanelor, iar inregistrarile pot oferi o dovada a comiterii unei infractiuni, fraude, atac etc. Vizualizarea on-line de pe un dispozitiv mobil sau desktop va informeaza instantaneu asupra situatiei monitorizate de camerele de supraveghere.

Acestea trei sisteme sunt cele de baza. Pentru o protectie avansata, dar si pentru simplificarea vietii cotidiene recomandam si alte sisteme de securitate:

AUTOMATIZARI PORTI - permite accesul cu autoturismul intr-un spatiu pe baza telecomenzii

VIDEOINTERFONIE - permite accesul persoanelor intr-un spatiu, pe baza de cartela/ card/TAG, cu posibilitatea observarii vizitatorului

SISTEME DE DETECTIE LA INCENDIU/ INUNDATIE - contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor din cladire

ALTE ECHIPAMENTE DE PROTECTIE : bariere in infrarosu, senzori de soc / vibratie, senzori de geam spart, senzori de gaz, butoane/pedale de panica, module wirless, senzori wirless, senzori de exterior, camere HD, camere MEGAPIXEL etc.

Aceste sisteme pot fi de la cele mai simple pana la cele mai complexe si de asemenea  pot fi integrate intr-un sistem computerizat ce poate fi controat de la distanta on - line.

Siguranta si securitatea dvs. este la un click distanta. Nu uitati, un sistem de securitate descurajeaza hotul!


Viziteaza magazinul Alarmasupraveghere.ro pe ShopMania